Waarom?

 


Eind 2006 hebben Marnic Meeuse SnelleFoto.NL, Emile Moorelisse (gestopt eind 2014) en Peter van Beek (gestopt in 2013) het plan opgevat een nieuwe site m.b.t. de autocross in Nederland te beginnen.

Met de sites die er op dat moment waren vonden we het matig gesteld. Hieruit hebben we de conclusie getrokken dat het allemaal beter moet kunnen. Met zijn 3-en hebben we het enthousiasme en het idee dat dit ook zeker gaat werken.

Marnic Meeuse is grafisch vormgever van beroep, in deze hoedanigheid zijn er vele websites door hem ontwikkeld en gemaakt. Logischer wijs is de website AutoCrossNederland.nl dan ook zijn creatie.
Tevens heeft hij jarenlang zelf als rijder aan de start gestaan, hij kent dan ook alle ins en outs van de autocrosswereld. Daarnaast leverd zijn bedrijf DSIGM / CARsigns bijzonder veel creatieve uitspattingen in de autocross van beletteringen tot b.v. het huidige NK-logo.
En niet te vergeten als fotograaf met zijn eigen SnelleFoto.NL.

Belangrijk ook is de vaste groep fotografen die graag hun foto's op de website plaatsen. Hiervan plukken ze zelf de vruchten omdat hun foto's goed bekeken worden via de website.

We hopen dat jullie onze inzet kunnen waarderen!

met sportieve groet,
Marnic

-

update: 2017-