ACHTERGROND 2008.

9 oktober 2008

Maas Autoservice opent nieuw bedrijfspand

In Gorinchem was het afgelopen zaterdag eindelijk zover. Op industrieterrein Papland werd de champagne ontkurkt en werd het nieuwe bedrijfspand van John van der Maas officieel geopend. De afgelopen maanden was de hele familie van der Maas erg druk geweest om het nieuw gebouwde pand helemaal in orde te maken. Ondanks de drukke werkzaamheden, die in het nieuwe pand al plaatsvonden, zag alles er tip-top uit.



Met een springkussen, bar, poffertjeskraam en heel veel mensen was de middag enorm geslaagd. Ook de nieuwe showroom was een lust voor het oog en dan vooral voor de autosport liefhebber. De achterwand hiervan is namelijk gesierd met een enorme foto van een Ferrari F1 bolide. Hiermee spreekt John van der Maas dan ook zijn absolute liefde voor de autosport uit.

De voormalig Nederlands kampioen in de standaardklasse had ook zijn nieuwe wapen, de VW Polo Kitcar, uitgestald staan in zijn nieuwe bedrijf. Helaas zagen we dat de Polo nog steeds niet klaar is. Maar beloofde John ons komend seizoen staat de Polo compleet aan de start.

Het autobedrijf van John is trouwens te vinden aan Bleek 8 in Gorinchem.