Maas Autoservice

Maas Autoservice in Gorinchem staat voor kwaliteit en service voor een betaalbare prijs.

In een nieuw pand op het industrieterrein Papland in Gorinchem heeft Maas Autoservice heeft zich gespecialiseerd in alle soorten occasions, APK-keuringen, onderhoud en reparatie van uw auto. Het Maas Autoservice team bestaat uit zeer gespecialiseerde en vakbekwame mensen die u graag weer de weg op helpen.
Maas Autoservice staat garant voor snelle en betrouwbare autoservice. U kunt bij Maas Autoservice uw auto APK laten keuren terwijl u een bakje koffie aan het drinken bent. Ofwel klaar terwijl u wacht.Voor de meest voorkomende problemen heeft Maas Autoservice direct de oplossing klaar liggen en u kunt direct zeggen of u hiermee instemt.
Onderhoud en reparatie zullen moeten gebeuren wilt u uw auto op de weg houden. Maas Autoservice levert dan ook kwaliteit om het onderhoud en de reparaties voor zijn klanten zo minimaal mogelijk te houden.

Eigenaar van Maas Autoservice, John van der Maas, heeft er al een lang autocross verleden opzitten. John beleefde zijn hoogtepunt in 1997. Toen behaalde John namelijk de Nederlandse kampioenstitel in de standaardklasse. In de Toyota MR2 werden toen Sjaak Spies, Eimert de Groot en Nicky Groot Kormelink naar het 2e plan verwezen.

Maas Autoservice
Bleek 8
4206 CD GORINCHEM

website:
Maas Autoservice
.
20 maart 2007 | aangepast op 10 oktober 2011.
 

 


Volg hier de bouw van de VW Polo Kitcar.
   
   
foto's: 20 maart 2007.