Verberk BVBA

Verberk BVBA levert kwaliteit in het automatiseren van kalverstallen en automatische voederinstallaties. Met deze volautomatische, computergestuurde voederinstallaties kan de kalvermelk zeer nauwkeurig worden aangemaakt en desgewenst handmatig of volautomatisch worden verdeeld.Restmelk is voortaan verleden tijd, doordat het aanmaken en uitdoseren vanuit een systeem plaatsvindt. Op termijn betekent dit een duidelijke rendementsverbetering. Ook voor de toekomst zijn de volautomatische voederinstallaties van Verberk klaar. Desgewenst kan in de MiniCom en de SuperCom namelijk het speen voersysteem, ontwikkeld voor huisvesting in grote groepen, zonder extra toevoegingen probleemloos worden ingebouwd.

U ziet het: de volautomatische voederinstallaties van Verberk zijn een juiste investering voor nu en voor de toekomst!

Verberk BVBA neemt niet alleen de nieuwbouw voor haar rekening maar zorgt ook voor goede aftersales en de daarbij behorende service. Verberk beschikt over een uitgebreide magazijnvoorraad, zoals pompen, RVS-mengers en computers. Hierdoor kan er snel geleverd worden. Ook eventuele vervangingen kunnen snel en direct worden verzorgd, waardoor lastige en kostbare wachttijden vermeden worden. Een veilige en gegarandeerde service. Ook voor het installeren van verwarming, ventilatie en elektriciteit kunt u bij Verberk terecht.In de autocross neemt John Verberk als rijder deel aan de diverse autocross wedstrijden van zowel het Nederlands kampioenschap als de EuroPokal serie.
John Verberk is voormalig Nederlands kampioen bij zowel de Sprint 1600 als de Sprint 2000.

In 2006 werd de overstap gemaakt naar de Superklasse waarin na vijf jaar eindelijk de titel werd veroverd en John inmiddels alle Sprint kampioenschappen op zijn naam heeft geschreven.

website: Verberk BVBA
website: AutoCrossTeamJohnVerberk.nl
15 april 2008 | aangepast op 10 oktober 2011.