A&P metaalbewerking

De bedrijfsnaam van A&P is opgebouwd uit maar 2 letters welke voor de beginletters van de achternamen van de eigenaren staan. Rene Ankersmit zorgt voor de "A" en Henk Prinsen voor de "P".

A&P metaalbewerking is een flexibel en modern metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van verspanende bewerkingen.


Rene Ankersmit

Eenvoudig boor en tapwerk tot complex draaiwerk, freeswerk en klein constructiewerk is ook geen enkel probleem. Levering geschiedt dan ook aan bedrijven en particulieren.
A&P heeft ruime ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van machines en apparaten. Door deze ervaring maken en leveren ze niet alleen producten volgens tekening of schets, maar denken ze bij A&P graag mee over uw ontwerp of idee.


Henk Prinsen

Producten en specialisatie:
- verwerking van kunststof, staal, RVS, aluminium, brons en messing
- sterk in enkel stuks en kleine- middelgrote series
- eenvoudige tot complexe geometrie
- snelle levertijd.


Rene, Sven & Henk

Autocross
Binnen A&P houdt Henk Prinsen zich ook bezig met de ontwikkeling en bouw van sprinter frames. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat Henk voormalig Nederlands kampioen autocross is geweest in zowel de 1600 sprint als in de 2L klasse. Met zijn knowhow van zowel rijden als construeren rijden er heel wat frames van A&P rond in Europa.

Ook voor versnellingsbakken/overbrengingen uitrekenen en andere onderdelen voor de crossauto Kunt u terecht bij A&P.

A&P Metaalbewerking
De Hogenkamp 31
7071 EC ULFT

Website
: AenP.net
Algemene informatie: info@aenp.net
Henk: henk@aenp.net
aangepast op: 8 september 2015.