Assink Products Metaalbewerking

Assink Products is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van autocross en is voor u het adres voor o.a. frames (2WD & 4WD), ophanging en complete aandrijflijnen en vele andere onderdelen.

Verder zijn ze ook leverancier van Reiger en Proflex schokbrekers en banden van o.a. het merk Fedima.Ook voor het monteren en demonteren van versnellingsbakken is Assink Products het aangewezen bedrijf. Verhoudingen aanpassen en plaatsen van een sper is meer regel dan uitzondering voor het Haaksbergse bedrijf.

Om steeds beter te kunnen voldoen aan de wensen van de grote klantenkring heeft Assink Products nu ook de beschikking over een doornbuigbank. Uiteraard is er ook een grote verscheidenheid aan chroom molybdeen buizen op voorraad.

Jeroen Assink is de rijder die we afgelopen jaar niet veel aan de start hebben gezien. Dat hier verandering in gaat komen moge duidelijk zijn gezien de plannen voor 2008.
Er wordt bij Assink Products namelijk een compleet nieuwe auto voor Jeroen klaar gemaakt. In 2008 zullen hiermee Europokal wedstrijden gereden worden en als de tijd het toelaat zitten er misschien nog wel meer westrijden in.

Assink Products
Derkingsweg 7
7482 RM Haaksbergen
Tel.: +31(0) 74 367 6664

website:
Assink-Products.nl

Aangepast op 21 januari 2011.