Reiger Racing Suspension
Racen om te winnen!

De missie van Reiger Suspension laat niets aan twijfel over. Winnen dat is de enige missie voor de klanten die met Reiger schokbrekers rondrijden. Ofwel de beste zijn in een bepaalde tak van de auto- en motorsport. Dat Reiger deze missie volledig ondersteunt blijkt wel uit het feit dat het bedrijf al bijna 30 jaar aan de (internationale) top staat.In 1977 werden de schokbrekers de privé crossmotor onder handen genomen. Na verschillende modificeringen was in 1979 het heuglijke feit daar dat er ook voor anderen schokbrekers gebouwd konden worden.

Sinds 1990 kon men zich bij Reiger fulltime gaan bezighouden met het continu ontwikkelen en produceren van schokbrekers. Dat dit met veel succes is gegaan blijkt wel uit de uitslagen die met Reiger schokbrekers gereden worden in zowel de nationale als de internationale auto- en motorsport.

Voor Reiger Suspensions houdt het niet op bij alleen het bouwen van de schokbrekers. Ook service en after-sales werkzaamheden staan hoog in het vaandel. Hiervoor is een speciale afdeling binnen het bedrijf ingericht die zowel onderhoud als service aan alle merken schokbrekers uitvoeren.Een van de grootste klanten van Reiger Suspensions is het Ford WRC team. Uit de inmiddels zeer lange relatie die deze 2 bedrijven hebben blijkt de betrouwbaarheid van de dempers. Sinds de samenwerking in 1994 gestalte kreeg is er nimmer een WRC Ford met een kapotte demper uitgevallen.

Reiger Racing Suspension
Molenenk 5a
7255 AX Hengelo

ReigerSuspension.com
23 oktober 2007.