Huis & Tuin Boulevard Roermond

In Roermond, een van de meest gastvrije en bruisende steden van Nederland, is de Huis & Tuin Boulevard gevestigd. En dat de stad Roermond deze Boulevard serieus neemt blijkt wel uit de service die de stad verleent door de Gratis Shop Bus te laten rijden op zaterdag en reguliere koopzondagen.
Mede hierdoor is de Huis & Tuin Boulevard in Roermond dan ook de plek voor iedereen die het in en rondom huis graag gezellig maakt.Met een van de grootste Intratuin vestigingen van Nederland wordt op de Tuin de nadruk gelegd. En met het gezellige en compleet vernieuwde Tuincafe is ook aan de innerlijke mens gedacht.Hierna volgde al snel de volgende doelgroep met betrekking tot het Huis. Want ook voor de doe-het-zelvers is er inmiddels een waar paradijs ontstaan met vestigingen van Megastore Praxis, Gamma, Leen Bakker en Kwantum.
Sinds kort, oktober 2009, zijn ook de grote discounter supermarkt ketens Aldi en Lidl vertegenwoordigd.

Hans Verbugt is een van de drijvende krachten achter deze Huis & Tuin Boulevard en die kennen we weer vanuit de autocross- en Formula Rallyracing wereld.Sinds 2009 keerde Hans weer terug in nationale autocross en werd de naam van het Praxis Autosport team veranderd in HTB Autosport team.
Naast Hans rijden ook Bandi Peters, Raimond Tijdink en Marcel Vervoort in dit team. Hans komt uit in de Superklasse terwijl de andere 3 rijders het veelvuldig tegen elkaar op namen in de Sprint 2000 klasse.


Huis & Tuin Boulevard Roermond
Sint Wirosingel 176 t/m 196

Postbus 1318
6040 KH Roermond

website:
HuisEnTuinBoulevard.nl
12 november 2009.