Een nieuwtje te melden? Klik hier
 
 

De onderstaande geruchten zijn op diverse manieren verzameld. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid van deze geruchten.

 
1475
14-11-2013
Nieuw project Ton van Leeuwen

Het begint te jeuken bij 3-voudig Nederlands kampioen toerwagenklasse Ton van Leeuwen want hij wil graag aan nieuwe uitdaging gaan bouwen. Niet alleen om het bouwen maar ook omdat de concurrentie niet stil heeft gezeten de afgelopen tijd. En hij is er uit om in de toekomst de toon te kunnen blijven zetten in zijn klasse. Dat het opnieuw om een Mitsubishi gaat zal niemand verbazen aangezien Ton het EVO tijdperk dan wel achterwege laat met een nieuw type Lancer sedan. Het casco wat lichte schade heeft wordt wel weer voorzien van EVO techniek en hiervoor zijn natuurlijk de nodige technische aanpassingen nodig en juist daar zit ed uitdaging voor het team. De lichtmetalen 2.0 liter turbo bron zal de power gaan verzorgen met naar alle waarschijnlijkheid de EVO aandrijflijn er weer terug in ook al zijn deze details nog verre van zeker. Het nieuwe project van Ton is nog niet aan tijd gebonden want in 2014 start hij gewoon weer met de EVO om zo in 2015 de eerste stappen met de nieuwe Mitsubishi te kunnen zetten.

   
1474
14-11-2013
Remon van de Akker met eigen A&P

Een druk jaar was het voor Remon van den Akker zakelijk gezien want de verhuizing van zijn bedrijf had prioriteit. Hierdoor stond de opbouw van zijn eigen sprinter op een laag pitje en werden de meeste NK wedstrijden gereden met de sprinter van William Boelen. Maar in 2014 behoort dat tot verleden tijd want start hij weer met een eigen auto uit de stal van A&P. En dat hij er al begonnen is klinkt positief en zal van de Akker al vroeg in 2014 zijn eerste meters kunnen gaan maken om er zo hopelijk een mooi seizoen van de gaan maken.

   
1473
16-10-2013
Hallo, ik ben Eline
Eimert de Groot is voor de derde keer vader geworden en zijn Colinda even vaak moeder. Op 26 september werd Eline geboren en hebben Timo en Rianne er een zusje bij. We wensen hun er enorm veel plezier en geluk mee.
 
1472
16-10-2013
Swift power Antonie van Leeuwen

Het leerjaar van Antonie van Leeuwen, inderdaad de zoon van, bij de RangPang zit er op. Hij reed daar niet onverdienstelijk rond met zijn zwarte Swift maar voor 2014 zijn er nieuwe plannen gesmeed. En de oude Swift van Arjan Oord gaat daar deel van uitmaken.

   
1471
16-10-2013
Terugkeer Dirk van Dijk?

Het heeft er alle schijn van dat de Arkelse ondernemer en voormalig Nederlands kampioen Sprint 1600 zijn comeback gaat maken in de Sprint 1600 klasse.
Opnieuw zal hij aantreden met een Hayabusa blok in een frame wat nog geheim gehouden wordt maar wat wel uit NL komt.

   
1470
16-9-2013
 
Hallo, ik ben Tim
Bij Johnny en Melanie van de Manakker is er een zoontje Tim geboren en hebben ze in totaal al 4 crossertjes op de wereld gezet. We wensen hun er dan ook onwijs veel plezier en geluk mee.
   
1469
16-9-2013
EK project Graham Veenkamp

Het heeft er alle schijn van dat Graham Veenkamp een terugkeer gaat maken in de cross. Hij is namelijk druk met een Ford Ka om daar in 2014 of 2015 mee te verschijnen in het EK circus. We zijn dan ook erg benieuwd naar de eerste foto's van zijn project.

   
1468
8-9-2013
Operatie Mark Vermeer geslaagd

De onfortuinlijke Mark Vermeer die tijdens de NK wedstrijd in Holterhoek naar het ziekenhuis werd vervoerd met rugletsel heeft een geslaagde operatie ondergaan (plaatje in zijn rug gezet). De nummer 830 van de Standaard V klasse heeft na zijn operatie alweer zelfstandig gestaan en de eerste meters zijn inmiddels ook alweer lopend afgelegd. Zijn pijn neemt gelukkig ook af en als het een beetje meezit is Mark begin van de week gewoon weer thuis in Zuidland. De vooruitzichten zijn dat het weer helemaal in orde komt met Mark zijn rug en de artsen hebben aangegeven dat hij enorm veel geluk heeft gehad. We wensen Mark dan ook enorm veel beterschap toe en hopen dat hij snel mag revalideren. Voor degene die hem een extra hart onder de riem willen steken in de vorm van een kaartje volgt hier het adres: Mark Vermeer, Vlasstraat 1, 3214 AW Zuidland.

   
1467
8-9-2013
NK equipe inschrijvingen opgelet

Met de laatste NK wedstrijd op 21 september in het Friese Koudum in het vooruitzicht hebben nog niet alle ingeschreven equipe deelnemers hun taak voldaan. Hun taak is namelijk minimaal 1x een geregistreerde ronde af te leggen tijdens een NK wedstrijd waar de andere rijder van de equipe niet aan deelneemt.
Het reglement schrijft namelijk 200 strafpunten toe als je aan deze regel niet hebt voldaan. En dat is voor sommige rijders die in de top van verschillende klassen staan natuurlijk een ramp. Vandaar dat o.a. Peter Timmermans in de keverklasse en Andre Linker in de Standaard V op hun tellen moeten passen want ze kunnen zomaar een eind naar beneden duikelen als ze niet aan dit punt van het reglement voldoen.

   
1466
29-7-2013
Toyota GT86 voor Mike Emons

Nu Bart de Haas met de ex-Mike Emons MR2 hard gaat in de EP is het voor Mike Emons tijd geworden voor een nieuw project. Dat het weer een Toyota betreft kijken we niet van op maar wel van het type want de achterwiel aangedreven GT86 met dikke 2 liter motor is niet gemakkelijk te besturen. Maar Mike zal er ongetwijfeld wat tijd voor nodig hebben maar ook dit komt weer goed. Maar in welk kampioenschap we Mike met deze Toyota gaan zien is nog vaag.

   
1465
11-7-2013
Toch weer NK voor Ronnie Vetketel

Met de Pinksteren schreef Ronnie Vetketel zijn snelle MR2 4x4 compleet af in Ruurlo na een stevige koprol. Het team zat met de handen in het haar en zagen mede door de afgelasting van Holterhoek een lichtpuntje. En dat was een nieuwe auto bouwen alleen was het tijdbestek niet echt heel ruim. Toch hebben ze het geflikt en staan ze komende zaterdag met een compleet nieuwe Toyota MR2 aan de start in Terwolde tijdens de NK.

   
1464
9-7-2013
Racing Against Cancer

Aankomende woensdag 10 juli neemt Nijkamp Autocross weer deel aan de jaarlijkse circuitdag van Racing Against Cancer op het circuit van Assen. Hier zal Erik Nijkamp de stichting een mooie cheque gaan overhandigen van maar liefst Euro 4500,- waar de autocross teller en mensen die Nijkamp Autocross een warm hart toedragen gestopt is. En wie weet is deze opbrengst nog hoger deze week. En anders is er aan het einde van het jaar gewoon een mogelijkheid voor een tweede cheque. Natuurlijk is jullie donatie nog steeds van harte welkom, voor donaties klik hier: http://againstcancer.nl/coureur-overzicht/?q=1352
Maar natuurlijk heeft u ook altijd nog de mogelijkheid om u aan te melden als FAN. Neem eens een kijkje op www.NijkampAutocross.nl.

   
1463
7-7-2013
Brabants trots in Nova Paka

De inschrijvingsformulieren voor de EK wedstrijd in Nova Paka vertoonden 2 opvallende namen. Namelijk die van vader en dochter van de Putten. Harrie schreef zich in voor de Superbuggy en Chantal voor de juniorbuggy. En kijk ze eens genieten samen de trotse vader en dochter in Nova Paka vastgelegd door Dorien. Have fun.

   
1462
2-7-2013
Keert Hermkens Autosport terug?

Het heeft er alle schijn van dat voormalig Nederlands kampioen Superklasse 1996 Roel Hermkens de Porsche weer onder het stof vandaan gehaald heeft. In Ulft is de blauwe F&S weer gesignaleerd en onze bronnen vermelden dat het idd Roel is die dit seizoen nog gaat instappen.

   
1460
11-6-2013
Henk Prinsen ziet Abraham

Je zou het misschien niet zeggen als je Henk ziet lopen in het rennerskwartier maar toch is de ondernemer de 50 gepasseerd. Toch hoopt zijn familie dat hij niet meer in een crossauto stapt want de laatste keer vloog Henk. En het spreekwoord verstand komt met de jaren kent Henk niet.

   
1459
10-6-2013
Martin Kroon gereed voor 2013

Voormalig Nederlands kampioen in de Sprint 2000 en Superklasse Martrin Kroon heeft wat langer dan normaal op zijn frame moeten wachten. Maar nu is het eindelijk zover dat de buitenwereld het eindresultaat mag zien.
Het Peters frame is in een nieuwe kleurstelling gezet en net als bij zijn zoon Jari is geel de kleur die de overhand heeft. Na een testwedstrijd in Zuidwolde werden de puntjes op de I gezet en de laatste weken zagen ze hun laatste ideeen werkelijkheid worden.

   
1458
10-6-2013
Bijzonder optreden Gerald Kemper

De crosswedstrijd in Aalten afgelopen weekeinde leverde in de Combi klasse een bijzondere deelnemer op. Met zijn EP kever moest Gerald Kemper namelijk aantreden in deze klasse. Het tempo was niet bij te houden tussen de sprinters maar toch deed hij weer nuttige ervaringen op met zijn nieuwe kever.

   
1457
10-6-2013
TV opnamen in Lochem bij ACCLa

We zijn in een enorm gat gevallen na het aflassen van het NK in Holterhoek. En met de volgende NK op het programma in Terwolde op het programma is de wedstrijd in Lochem op 16 juni een mooie test. En als extraatje hebben de mensen van ACCLa TV Gelderland zover gekregen dat ze een mooi item over deze RAMO wedstrijd gaan maken. Met veel beelden en interviews komen ze tot een 30 minuten TV wat binnenkort uitgezonden gaat worden. De Larense autocross vereniging hoopt op veel deelnemers na de tegenslag die ze onlangs te verwerken kregen. Voorzitter Gerard Gotink verloor zijn vrouw en hierdoor vroeg het bestuur zich af of de cross wel door moest gaan. Er werd besloten de cross te laten doorgaan en wij wensen Gerard, Emiel en Marco dan ook heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en hopen dat ze ondanks alles een mooie cross beleven in Lochem.

   
1456
30-5-2013
Sebastiaan Bosma getrouwd met Wendy

Het is inmiddels al weer een paar dagen geleden dat Sebastiaan Bosma getrouwd is met zijn Wendy. En daarom feliciteren we de kleine Fries van harte.

   
1455
14-5-2013
Hallo, ik ben Latoya
Roy en Anita van Nuil zijn sinds vorige week de trotse ouders geworden van dochter Latoya die hiermee automatisch het zusje is van Kyano. We wensen Roy en Anita dan ook veel geluk toe met hun nieuwe aanwinst.
 
1454
14-5-2013
Edwin Berendsen met Golf

Edwin Berendsen is na een aantal jaren gestopt te zijn, o.a. opstarten eigen koeriers bedrijf, weer terug met een VW Golf 2. De eerste wedstrijd die op de planning staat is de foute cross in Lopik welke komend weekeinde plaats vindt.

   
1453
24-4-2013
Nieuwe auto voor Nick Savat

Het leek een kwestie van tijd en nu is het zover. Nick Savat heeft zijn Honda ingeruild voor een Toyota MR2. De snelle Belg hoopt hiermee meer kansen op hoge klasseringen te krijgen bij de Ep klasse 1.

   
1452
11-4-2013
Assink sprinter voor voormalig RAMO kampioen

Op dit moment wordt bij Assink Autosport de laatste hand gelegd aan een fonkelnieuwe sprinter. Aan het einde van de maand moet deze potente bolide gereed zijn en blijft de vraag wie ermee gaat rijden. Als tip kregen we mee dat het gaat om een meervoudig RAMO kampioen Combiklasse zou zijn. En dat zijn er nog al wat dus aan wie denken we? Bultink zou een serieuze optie kunnen zijn maar dat is louter speculatie.

   
1451
8-4-2013
Kuiper en van Nieuwenhoven starten sterk

Johannes Kuiper nam afgelopen winter de Honda motor over van Rien van Nieuwenhoven die in 2012 liet zien bij vlagen supersnel te zijn. En nu deze motor achterin bij Kuiper ligt lijkt hij er ook goed mee over weg te kunnen gezien de overwinningen in Grootegast en Makkinga. Dat belooft wat voor de keverklasse daar ook van Nieuwenhoven weer nieuw materiaal aanschafte. Want met een Sadev bak en een nieuwe motor uit de Andre Vrieze stal zetten ook hem op scherp want in Hijken was hij de snelste. Zijn dit dan de twee mannen die het de gevestigde orde in de keverklasse moeilijk gaan maken dit jaar?

   

Klik op het vlaggetje voor de oudere Crossip's