Een nieuwtje te melden? Klik hier
 
 

De onderstaande geruchten zijn op diverse manieren verzameld. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid van deze geruchten.

 
1482
31-12-2013
Hallo, ik ben Kyara
Peter Theunissen is samen met zijn vriendin Heidy de trotse ouders geworden van dochter Kyara. We wensen Peter, Heidy en broer Stijn veel plezier met de kleine.
 
1481
28-11-2013
Keverklasse kampioen Klaster met nieuw project

De keverklasse is echt de klasse waarin Jan-Paul Klaster ook komend jaar weer zijn kunsten gaat vertonen. En dat is goed nieuws zeker nadat hij zijn carrosserie zonder motor verkocht had. Hij heeft een nieuwe kever in de schuur klaarstaan en als zijn oogblessure geen roet in het eten gegooid had zouden de eerste meters die seizoen al gemaakt zijn. Want dat is wat ze nodig hebben in deze want een Hayabusa wordt de nieuwe krachtbron waarmee Klaster in 2014 gat proberen zijn titel te verdedigen.

   
1480
27-11-2013
Hallo, ik ben Brechtje
De toekomstig toerwagen rijder Bob Klein Buursink is samen met zijn vriendin Judith de trotse ouder geworden van dochter Brechje. Op naar de kart en zo doorstromen naar de cross is de verwachting voor het jongste V-tron team Beertje. We wensen de kersverse ouder dan ook heel veel plezier met de kleine.
 
1479
26-11-2013
Danny Kolen gaat hogerop

Hij heeft er al een paar (leer) jaren opzitten in de Sprint 200 en gaat nu aan het grote werk beginnen. Danny Kolen startte vorig jaar al met zijn nieuwe A&P met een VW motor en nu wordt het frame in Gendringen aangepast. Kolen heeft namelijk een Ford Duratec motor aangeschaft met Sadev bak om in 2014 NK te gaan rijden en ook in wat EP wedstrijden te starten.

   
1479
26-11-2013
Nieuwe Audi coupe ACT van Wijk

Ze hebben afgelopen jaar weinig gereden met hun oude Audi bij ACCGeffen en daar komt nu verandering in. ACT van Wijk is namelijk druk bezig met de bouw van een nieuwe Audi Coupe waarmee ze ook in het NK niet zouden misstaan. Maar daar laat het team nog niets over los.

   
1478
21-11-2013
Ontwikkelingen team Lublink

De vaak met problemen kampende Ronald Lublink heeft zijn Corvette V8 motor recent van de hand gedaan en samen met zijn team nieuwe plannen gesmeed. En dit zijn niet de minste plannen geworden want naast de NK wedstrijden in de Superklasse wil Lublink ook graag wat EK wedstrijden meepikken want na Maggiora (!) heeft hij de smaak te pakken. Het frame gaat pas gemaakt worden voor de bak en de nieuwe motor die ze uiteraard nog geheim willen houden al zou het wel eens een ander Amerikaans Automobiel concern kunnen gaan worden. En tussen de bedrijven door zijn ze ook nog eens druk met hun nieuwe website. Wordt vervolgd dus.

   
1477
18-11-2013
Sven Hesselink gaat voor 2

De inmiddels ervaren EK en NK rijder Sven Hesselink heeft zijn snelle motorfiets motor verkocht. Hierdoor ligt de weg open om zijn nieuwe ideeen tot uitvoer te gaan brengen. En die zijn dat het frame omgebouwd kan gaan worden om er 2x een 750cc blok in te gaan leggen voor 2014.

   
1476
14-11-2013
Frits Duizendstra start met Robert van Dillen MMT

Een nieuwe autosport bedrijf is Nederland rijker want Frits Duizendstra en Robert van Dillen hebben samen een nieuw bedrijf opgericht, MMT wat staat voor Machining and Motorsport Technologie. Dit nieuwe bedrijf met 2 oude autocross bekenden zal zich voornamelijk bezighouden met het draaien en frezen van alle mogelijke onderdelen in de autosport maar ook voor de industrie. Ze kunnen oplossingen bedenken en maken voor uw bolide, alles behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u er terecht voor de revisie of nieuwbouw van uw versnellingsbakken en motoren. Het bedrijf beschikt over een cnc draaibank en een cnc freesbank en tevens een conventionele draaibank. Ga gerust eens langs voor een gesprek, de koffie is altijd klaar.

   
1475
14-11-2013
Nieuw project Ton van Leeuwen

Het begint te jeuken bij 3-voudig Nederlands kampioen toerwagenklasse Ton van Leeuwen want hij wil graag aan nieuwe uitdaging gaan bouwen. Niet alleen om het bouwen maar ook omdat de concurrentie niet stil heeft gezeten de afgelopen tijd. En hij is er uit om in de toekomst de toon te kunnen blijven zetten in zijn klasse. Dat het opnieuw om een Mitsubishi gaat zal niemand verbazen aangezien Ton het EVO tijdperk dan wel achterwege laat met een nieuw type Lancer sedan. Het casco wat lichte schade heeft wordt wel weer voorzien van EVO techniek en hiervoor zijn natuurlijk de nodige technische aanpassingen nodig en juist daar zit ed uitdaging voor het team. De lichtmetalen 2.0 liter turbo bron zal de power gaan verzorgen met naar alle waarschijnlijkheid de EVO aandrijflijn er weer terug in ook al zijn deze details nog verre van zeker. Het nieuwe project van Ton is nog niet aan tijd gebonden want in 2014 start hij gewoon weer met de EVO om zo in 2015 de eerste stappen met de nieuwe Mitsubishi te kunnen zetten.

   
1474
14-11-2013
Remon van de Akker met eigen A&P

Een druk jaar was het voor Remon van den Akker zakelijk gezien want de verhuizing van zijn bedrijf had prioriteit. Hierdoor stond de opbouw van zijn eigen sprinter op een laag pitje en werden de meeste NK wedstrijden gereden met de sprinter van William Boelen. Maar in 2014 behoort dat tot verleden tijd want start hij weer met een eigen auto uit de stal van A&P. En dat hij er al begonnen is klinkt positief en zal van de Akker al vroeg in 2014 zijn eerste meters kunnen gaan maken om er zo hopelijk een mooi seizoen van de gaan maken.

   

Klik op het vlaggetje voor de oudere Crossip's