Verweij's Trucking

Verweij's Trucking Lopik Holland pronkt trots op de vele oranje trucks de die Europese snelwegen berijden. Toch bestaat de totale opzet van Verweij's Trucking niet alleen maar uit het vervoer van voornamelijk rollend materieel. De ruime opzet van het bedrijf biedt namelijk ook plaats aan andere onderdelen dan alleen het transporteren van goederen met een bergings- en afsleeptak en een auto- en onderdelen handel onder dezelfde naam.

Verweij's Trucking is zeer ervaren in het vervoeren van rollend materiaal. Het vervoeren van vrachtwagens, bussen, personenwagens en caravans vormt een dagelijkse bezigheid voor onze chauffeurs.

Berging is ook al zon specialisme waarin Verweij's Trucking een prominente rol inneemt. Door de inmiddels 43 jarige ervaring is het goed voor te stellen dat de bergingsdienst veelvuldig en door heel Europa te vinden is.
Bent u ook nog eens op zoek naar bepaalde onderdelen voor uw auto? Verweij's auto- en onderdelenhandel kan de Stiba en ARN gecertificeerde onderdelen en auto's hiervoor verzorgen.

Een van de drijvende krachten achter Verweij's Trucking en de vele daarbij behorende bedrijven is Andre Verweij. De voormalig Nederlands kampioen toerwagenklasse is na zijn sabbatical weer van plan om terug te keren in de nationale autocross. Er liggen plannen om met een Superklasse auto aan de start te verschijnen.
In samenwerking met Addie Prins en Adriaan Boele bestaat al lange tijd een autocross team met de naam A3. Addie, Adriaan en Andre zijn de 3 A's waaruit de naam bestaat. Tegenwoordig heeft ook Pieter van Beek zich bij het team gevoegd maar de naam is uiteraard niet veranderd.

Verweij's Trucking
Lopikerweg Oost 64
3411 JH Lopik
Telefoon: 0348-553434

website:
Verweij's Trucking
website: A3 AutoCrossTeam
8 augustus 2007.